Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.07.2017 12:34:41 - Dana Neubauer

dotaz

Dobrý den,podle Vaší odpovědi na EU ze dne 28.7.17,říkáte,že pokud někdo ilegálně překročí hranice a nepožádá o azyl nastupuje národní legislativa a následuje přísný postih.Tak proč nám tyto migranty Evropská komise nutí přijmout?Notabene,jsou to z 80% ekonomičtí migranti,přeji hezký den Novoselský.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.08.2017 15:17:02 - Pavel Telička
Dobrý den, „postih“ resp. vztah k nim  bude vždy záviset na národní legislativě a zvolenému přístupu. V tuto chvíli v tomto aspektu neexistuje společná unijní politika. Nevím, odkud berete to číslo 80% ekonomických migrantů. Jen narážím na to, že těch mnohdy zavádějících a účelových informací, jedním i druhým směrem, j v médiích až příliš. Sám to číslo nezpochybňuji, ale také nepotvrzuji. Byl bych opatrný. EU nám „nevnucuje“, ale požaduje implementaci rozhodnutého. Můžeme se logicky ptát, jak si počínali naši zástupce, že se de facto dostali do izolace. Každopádně v případě kvót mluvíme o skutečných uprchlících a nikoliv migrantech. Mějte se, PT