Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.08.2017 9:21:17 - Miklošek Zdena

"Seďovy Pověsti české o Blahobytu a Krásách čs.Kapitalismu" ?...nebo ..."Socdemácké El Morbido" Lidumila ?

Proč tokem planých kecolží likvidujte pověst ČSSD ?

Lidé mají jinou reálnou zkušenost, nemají příjem 2,2 mio/rok jako Vy za Lhaní a Válečné Harašení

Ad absurdum Např.:

Kdyby ČSSD vládla nepřetržitě , nebyla by v ČR v roce 2009 krize a lidem v ČR by se vedlo Nejlíp na Světě i Vesmíru.Naše "Budování Socdem Kapitalismu" je Globálně uznané coby nejlepší!
-
Odstranili jsme za pomoci Bakaly v OKD namáhavou práci horníků a ukončili jejich bydlení v levných totalitnách králikárnách zadara.
-
Nebyli by Soukromí exekutoři bez zneužití zákona z dílny ČSSD . A lidé by se zadlužovali z Rozežranosti ještě více
-
Nebyla by zrušena regulace nájemného bez zneužití Paroubkovy "Revize regulace nájemného.Nebylo by tudíž bezdomovců a nebyl ubytovávací Byznys.
-
Kdyby jsme věděli že Nový občanský zákoník zlikviduje ochranu nájemníků , tak by jsme jej neschválili .Ale zase 6000 žen a dětí tak nemusí uklízet byt, stačí jim uklidit jednu místnost na ubytovně.
-
Z Vás teče jen AmiRektální Ostuda

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.08.2017 9:34:08 - Ing. Antonín Seďa
 Nevím, proč se neustále navážíte do mé osoby a do ČSSD. Kde jste vzal můj příjem 2,2 mil.korun. Opět, tak jako vždy, lžete a nejste schopen si veřejně dostupné informace ani opatřit. Nikdo neříkaql, že pokud by v roce 2009 vládla ČSSD, tak by nebyla krize. Pouze je jasné, že by sociální demokracie krizi řešila jinak, než pravide a rozhodně by krizi neprohloubila, jak se stalo. Privatizaci OKD připravila a provedla pravicová vláda a tehdejší FNM. Pokud vím, tak jsou v současné době stíhány konkrétní osoby. Nový občanský zákoník ČSSD nepodpořila, to bylo dílo dříve ministra spravedlnosti za ODS a dnes europoslance za TOP 09. Takže to bylo dílo pravicové vlády. Souhlasím s tím, že vymáhání exekucí by měl zajišťovat stát. Tehdy to bylo rozhodnutí z důvodu značného množství druhotných platebních neschopností podniků. To se sice vyřešilo soukromými exekutory, ale poté se rozjel byznys s chudobou. Tehdy stát mlčel, a bylo to opět za vlád pravice. Dnes je situace alespoň částečně legislativně upravena., Takže opravdu nevím, proč neustále opakujete své výmylsy a lži.