Mgr. Karel Novotný, MBA, LL.M.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.06.2012 7:10:53 - Ferdinand

Krajské volby

Dobrý den, pane náměstku musím říci, že mě ani moc nepřekvapuje, že vás vaši kolegové v Ústeckém kraji dosadili do funkce krajského volebního manažera, protože už před dvěma roky jste prokázal, že umíte zaujmout a v podstatě z ničeho vydupat maximální výsledek, ale co mě zajímá - co připravujete na letošní kampaň? Co bude tím blesekm z čistého nebe? Dovolí vám to vaše ústředí s předsedou Sobotkou a vaši kolegové Vaňhová, Fišera a Kouda ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.07.2012 0:47:02 - Mgr. Karel Novotný, MBA, LL.M.

Dobrý den, příprava krajské volební kampaně je v plném proudu. Omlouvám se, ale podrobnosti v tento okamžik sdělovat nebudu.

Jedno je ale jisté již nyní, domnívám se, že občany naší republiky trápí a zlobí běžné problémy jejich běžného života, jako je například nedostatek práce a pracovních příležitostí, permanentní zdražování a úprava cen směrem nahoru, omezování základní zdravotní péče, zmatek v penzijním systému a omezování peněz pro důchodce, zhoršující se podmínky pro běžný život občana, normálního občana. Důvodů bych mohl vyjmenovat vícero, ale na co?!

Nakonec, každého z nás se tyto záležitosti dotýkají. Tak a o tomto všem budou mimo jiné krajské a senátní volby.

Klidný večer

Karel Novotný