JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.08.2017 9:22:30 - Josef Balatka

Sobotkovo a Chovancovo selhání.

Pane doktore, znám Vás ještě z doby, kdy jste byl na zastupitelství v Hradci Králové, mám Vaši knížku s podpisem:Gaunery nemám rád, kterou jsem přečetl jedním dechem. V té době jsem ještě sloužil na obvodě policie v Harrachově, potom na Oper. stř. v Semilech a do důchodu jsem odcházel z Oper. stř. KŘP Liberec. Jaký názor máte na taškařici, co předvádí pan Sobotka a pan Chovanec, jak se zpronevěřují názvu své strany, jak ji potápí a jak všechny kolem sebe vtahují do mafiánských praktik, včetně policejního prezidenta. Chce se mi z toho zvracet. Měl byste se vrátit na některý z těchto postů, kde byste mohl více tu spravedlnost ovlivňovat, za kterou jste Vy sám jako český Catani bojoval a já jsem ji 23 let sloužil po revoluci. Předem děkuji za Váš čas i odpověď. Josef Balatka - veterán PČR a důchodce z Plavů u Tanvaldu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.08.2017 11:12:06 - JUDr. Miroslav Antl
 Vážený pane Balatko,

děkuji Vám za Vaši důvěru, ale můj návrat do „vysokého postu“ je vyloučen – a nikdo z těch, kteří by o tom měli rozhodnout, si to ani nepřeje (a to napříč politickým spektrem). Patřím mezi zásadní kritiky policejní reformy a situace v české policii vůbec. Pány Chovance a Sobotku nechci nijak komentovat, zvláště když mají před volbami. Vás si coby zasloužilého policejního veterána velmi vážím – a přeji Vám zdravé a pohodové (tý)dny…!

S úctou

Miroslav Antl