Jana Levová

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.08.2017 13:28:54 - Malý Český Jarda

Proč?

Paní zastupitelko, chci volit SPD, tedy vlastně Vás. Mezi stranami, které se pravděpodobně dostanou do parlamentu máte jedinou, se kterou se v případě úspěchu můžete spojit a tou je ANO. Přitom Vy i další představitelé SPD ANO dost napadáte. Příjde mi to trochu divné. Buď nechcete být ve vládě a plnit své sliby, což se v opozici nedaří, nebo se chováte, jako tradiční politické strany, tedy něco říkáte a něco jiného děláte. V obou případech bych asi musel změnit volební preference a volit Realisty. Jak to tedy, prosím, vlastně je?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.08.2017 2:40:12 - Jana Levová

 Dobrý den,

koaliční jednání po volbách a jejich výsledek je zcela v rukách vás voličů a toho, jak budete volit. V současnosti je velmi předčasné mluvit o vítězi. SPD půjde do koalice pouze s tou stranou, která umožní zakotvení našich základních bodů volebního programu do koaliční smlouvy. Proto nesouhlasím s Vaším názorem, že pouze v koalici s ANO budeme schopni náš program prosadit. Pokud by teoreticky hnutí ANO volby vyhrálo, odmítlo zakotvení hlavních bodů volebního programu SPD do koaliční smlouvy, pak se nejedná o koalici. 

Co se Vašeho hlasu ve volbách v říjnu týče, tak budu samozřejmě moc ráda za důvěru, kterou mi svým hlasem dáte. SPD je jedinou stranou, která má od svého vzniku do dnes stejný a neměnný politický program. Nemění své názory podle nálad ve společnosti jako ostatní strany, které se dokázaly dostat z pólu "ˇmusíme být solidární" do pólu "my je tady nechceme" za 1 rok. Samozřejmě mluvím o nelegálních migrantech a kvótách. Jsme od svého vzniku jedinou stranou, která pevně stojí proti nelegální migraci. Myslím, že takový neměnný a stálý program nabízí voliči jistotu v tom, koho volí a proč. Protože ví, že SPD své názory nemění, je to tudíž i hnutí čitelné a srozumitelné.