Jana Levová

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.08.2017 6:54:27 - Malý Český Jarda

Proč podruhé

Dobrý den, asi jsme si nerozuměli. Velice dobře vím, jak vypadá volební kampaň a jak probíhá povolební vyjednávání. Také velice dobře vím, že všechny "staré" klasické politické strany na našem politickém spektru SPD označili za stranu, se kterou se nikdy nespojí. Navíc nemají viditelně šanci na takový úspěch, který by jim zajistil místo ve vládní koalici. S 99% pravděpodobností bude koaličního partnera hledat hnutí ANO. S celým Vaším volebním programem určitě souhlasit nebude. Určitě ale musí souhlasit s některými body. Takže půjdete-li do koalice, budete schopni prosadit alespoň část toho, co slibujete. Nepůjdete-li, neprosadíte z opozičních lavic zhola nic. Promarníte šanci a těžko Vás bude někdo znovu volit. Proto si myslím, že útoky na ANO řadí SPD mezi ostatní nepopulární strany a navíc snižuje její koaliční potenciál. Zjednodušeně to znamená, že i když s Vaším volebním programem souhlasím, zavřete-li si možnost koalice s pravděpodobným vítězem voleb, nemá cenu vás volit.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.09.2017 2:25:52 - Jana Levová

 Dobrý den,

ráda s Vámi budu diskutovat. Diskuze ale běžně probíhá mezi 2 a více lidmi, kteří se mohou alespoň pozdravit jménem. To mi bohužel neumožňujete. Proto Vás chci požádat o Vaše jméno. Diskuze s neznámým je mi pochopitelně nepříjemná.

Děkuji.