ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.08.2017 10:22:06 - pozor na politiky

fokus V.Moravce včera 27.8.17

Dobrý den,včera jsem se chvíli dívala ve 20hod.na čt24. A tam paní O.Sommerová řekla,že čeští vojáci v r.1938 chtěli bojovat a narukovali na hranice,ale prezident Beneš je zbaběle odvolal....atd. Dál se to nedalo poslouchat,tohleto zamotali do Švejka.Mě teda přišlo,že tam měla zaznít ta nehoráznost o Benešovi.Připadá mi to účelové a sprosté takhle zjednodušovat mnichovskou zradu.Navíc teda z ČT!To si tam každý nedouk s chabým vzděláním může s prominutím "žvejkat co chce"? To cabé vzdělání muselo být už na ZŠ:

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.08.2017 20:21:24 - Jan Veleba

 Přeju dobrý den a dám vám jednu radu - zvažte, zda vám stojí za to dívat se na snad nejchytřejšího muže této země, který je ve službách ČT, kterou si všichni platíme.

No a k paní Sommerové. Kdyby zažila deset procent toho, co zažil pan prezident Beneš, který má spolu s TGM lví podíl na vzniku tehdejšího Československa, tak by se na místě podělala. Omlouvám se, ale lépe tuto "hrdinku" zhodnotit nedovedu a připomínám jí, že zbabělec, respektive zrádce byl v té době někdo jiný. Byli to představitelé západních mocností, kteří Beneše zradili a uzavřeli dohodu s Hitlerem o postoupení českého pohraničí fašistickému Německu.

Konkrétně to byli Neville Chamberlain za Velkou Británii, Edouard Daladier za Francii, Benito Mussolini za Itálii - vše samozřejmě pod taktovkou Adolfa Hitlera. Toto ví každý průměrně vzdělaný občan, leč myšlenkově méně pohyblivá paní Sommerová ne.