Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.09.2017 13:23:07 - Jája a Pája

Existuje spravedlnost?

Dobrý den, když ani politici nevěří, že u nás funguje spravedlnost, jak máme ve spravedlnost věřit my obyčejní lidé? Víte lidí jako já většinou nemají prostředky na drahé právníky, kteří vás dokáží vysekat téměř ze všeho. Co pak máme dělat? Nemohl Pelikán nějak zařídit, aby tu fungovala spravedlnost? Nebo k čemu je pak takové ministerstvo?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.09.2017 0:43:22 - Ing. Bohuslav Chalupa
 musíte se zeptat pana ministra...Za mne - právo není spravedlnost, právo je business - kdo má víc peněz, má lepšího právníka, je lépe chráněn a spravedlnost dostává na frak. Spravedlnost je selský rozum, kdysi na vesnici si sami řekli, kdo z nich má všech pět pohromadě a tomu se ve svých sporech svěřili....ale to bylo kdysi. Právní řád je tak nepřehledný a složitý, že obyčejný smrtelník nemá šanci - a to nejsme v USA, kde se soudí každý s každým (příměr)....snažím se být dobrý v obraně a bezpečnosti, nejsem odborník na právo a soudnictví, omlouvám se se za nedostatečnou odpověď.