Vincent Pribula

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.09.2017 12:07:41 - Judr. Ladislav Roten

Pan Telička

Vážený pane Pribulo, viděl jsem dokument Selský rozum, kde se tvrdí, že pan Telička v minulosti loboval obrovské peníze pro pana Babiše a za to dostal post v Evropském parlamentu. Je to podle Vás správný postup, takto odměňovat? Děkuji, Dr. Roten

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.09.2017 22:31:31 - Vincent Pribula
 Vážený pane Dr. Rotene, pokud u politika či politiků chybí morální rozhodování a nedostatek práce ve propspěch voličů, je po právu takové jednání odsoudit. Politická trafika je korupční jednání a osobně ho považuji za rakovinu která ničí doslova vše.Pokud je pravdou, že se tak událo, tak to pro mne není správný postup v odměňování.Do ANO jsem vstoupil právě pro potírání korupce a pro nesouhlas s bezbřehou korupcí, na níž je vše založené.Vše stojí na mamonu a zisku a totálně se vytratil morální rozměr politiky.Věc je mnohem tragičtější, než lze domyslet.
Pro peníze a mocenské boje jsou slušní lidé likvidováni ve všech partajích. Společenská stupidita uvažování je doslova nedobytná pevnost. Vaše otázka má obsahově široké pole pokrytí a je spolu s mocenskou posedlostí alfou a omegou v uvažování a nakládání s mocí.Pokud lze zamezit korupčnímu jednání, tak jen tvrdou kontrolou, nebát se potrestat parazity i za cenu vlastního neprospěchu.Systém je natolik nemocný a nelidský a jako takový přitahuje ty nejhorší jedince.