Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.09.2017 18:06:51 - Eduard Sojka

K žalobě na T. Okamuru

Vážený pane poslanče, mohl byste, prosím, objasnit ohledně kterého výroku T. Okamury na něj podáváte trestní oznámení? Na jeho facebooku, na který se článek v iDnes odvolává, vidím tuto formulaci "Jmenovitě hlasovali pro jednu či pro obě rezoluce tito čeští europoslanci: ..." A to se dá dohledat, že je pravda (téměř všichni jste hlasovali pro "Strategii EU pro Sýrii"). Pokud podáváte trestní oznámení, nebylo by možné informovat čtenáře úplně a naprosto přesně?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.09.2017 10:50:29 - Tomáš Zdechovský
 Vážený pane Sojko,otázka uprchlíků v Evropě je v rezoluci o Sýrii zmíněná jen v bodě č. 15. Jedná se navíc pouze o výzvu, nikoli a nešlo tedy o žádné hlasování o podpoře sankcí. Sankcí se týkala pouze rezoluce zde, pro kterou nikdo z nás tří nehlasoval: http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=MOTION&reference=B8-2017-0340&language=EN Okamura tak míchá dvě nesouvisející rezoluce dohromady, a demagogicky obelhává veřejnost. S pozdravemTomáš Zdechovský