Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.09.2017 14:55:04 - KarlMay

Kvótová diskuse řeší stejně málo jako Kjótové protokoly

Předem vás srdečně zdravím a rád vám přeji hodně zdraví, podle mého jste dnes zdravotně v lepším stavu než když jste úřad přebíral.
K titulku, proč nestačí pouhé odmítnutí kvót? Naši západní sousedi ve jménu svých nedefinovaných evropských hodnot se islamizaci a přílivu muslimů nebrání. V jejich zemích stoupá muslimská populace a bude následovat matematické zákony. Díky volnému pohybu osob v evropském svazu si brzy naši republiku zamilují a rádi tu za "své" peníze budou žít, přihlášeni nadále ve svých dárcovských zemích. Bude úplně jedno, prosadíme li hrdinsky odmítnutí kvót. Minulý týden jsem v centru Prahy viděl skupinu pěti s výjimkou štěrbiny pro oči zahalených (předpokládám) žen, následujících muže s přísným výrazem ve tváři. Kdepak je asi těch zbylých šest?
Ne kvótám nestačí. Musíme se smířit s budoucí legální migrací ze zemí migranty unavených přátelských zemí či se vzdát nesmyslných "dotací" a barevných korálků od Junckerů &?
Jedinou cestou je opuštění bruselského diktátu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.