Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.09.2017 19:22:08 - zebra

Vláda potají přijímá muslimské imigranty do česka a dává jim obecní byty!

Vláda potají přijímá imigranty do česka, pravděpodobně je rozvážíte po celém česku, aby to nebylo tak nápadné. Lidé to hlásí už dlouho z mnoha obcí po celém česku (viz aeronet a různé diskuse) Ještě i mají napsaný na cedulce, kam mají jet http://pravyprostor.cz/migranti-u-nas-zadni-udajne-nejsou-a-ani-k-nam-pry-nechteji-opravdu/ . A děje se to nejspíše v utajeném režimu - což nepřímo potvrdil i Pelikán http://zpravy.idnes.cz/pelikan-chovanec-migrace-stret-dz6-/domaci.aspx . Kolik imigrantů už jste takhle potají přijali a rozvezli? To budou nejspíše desítky tisíc, že?

A nesnažte se prosím zapírat. Minulý týden jsem osobně sledoval muslimskou arabskou rodinu, jak vchází do paneláku s obecními byty, takže tam zjevně bydlí. Na zvoncích ale jsou jenom česká jména, takže tam jsou asi potají. Objevil jsem tak ještě další dvě muslimské imigrantské rodiny v obecních bytech v okolí mého bydliště v brněnské čtvrti. Není Vám hanba lhát a ohrožovat naše životy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.09.2017 22:38:44 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,já opravdu žádné migranty nerozvážím a ani rozvážet nemůžu. Myslím, že byste si měl stěžovat někomu jinému.S pozdravemTomáš Zdechovský