Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.09.2017 20:10:32 - Královcová

Kam Zavedete ČR pod vedením ČSSD + KDU-ČSL v Bruselu? -!- EU MultiKulti Agenti to smazali - Opáčko 10x

pod "MultiKulti-navigací" Sobotky ? , do rektálních otvorů Bruselských EUkorporátních KapitálFašistů ?

Podpoříte Poláky ? a boj ČS obyvatel o důstojný život proti EU-Reich kapitálu, jako Pokání za Vaši Hlasovací "Lisabonskou zradu" ?


Přečtěte si toto : Okrádáte nás! 27 let jsme vaše kolonie. Ruce pryč od Polska, vyšli Poláci do ulic proti Junckerovi a EU .......
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/VIDEO-Okradate-nas-27-let-jsme-vase-kolonie-Ruce-pryc-od-Polska-vysli-Polaci-do-ulic-proti-Junckerovi-a-EU-504540


EUhujeři skončí na "Smetištích i v ČR".... Tomuhle "socdemácky fandíte a sloužíte ?" -!- Evropská komise zahájila řízení proti Polsku z důvodu snížení věku odchodu do důchodu u žen.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.09.2017 21:16:45 - Ing. Antonín Seďa
 Opět záměrně desetkrát. Že vás to pořád baví, vždyť stačí položit jednu otázku. ČR je nezávislý stát a jako členský stát EU hájí národní zájmy naší země. Byli jsme proti povinným kvótám a proti směrnici o zbraních a střelivu. Naše členství v NATO a v EU je základem pro naši bezpečnost a pro obranu naší země. Vždyť ČR je šestým nejbezpečnějším státem světa. To hle vám vadí? mně rozhodně ne a proto budu nadále podporovat naše členství v EU. A to navzdory tomu, že i já jsem často velmi kritický vůči řadě rozhodnutí EK a EP. A s Poláky spolupracujeme v rámci V4 i EU. Je třeba si uvědomit, že není ta EU, ale že my jsme EU.