PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.09.2017 12:38:08 - pozor na politiky

ZAČÁTEK VOLEBNÍ KAMPANĚ KSČM

Zdravím pane místopředsedo,viděla jsem začátek spuštění volební kampaně KSČM,internacionálu jsem si zazpívala s Vámi,nejlepší byla p.Semelová se zaťatou pěstí,doufám,že naše děti tu zaťatou pěst nebudou muset použít!TV vstup byl kraťoučký. Myslíte si skutečně,že voliči jdou k volbám a volí podle voleb.programů politických stran? Vidím,že KSČM mnoho prostoru v televizi nedostane,zato ideolog.i intelektuálně vyčpělé strany nám vyťukávají díru do hlavy každou chvíli.Jestli se dostanou do parlamentu lidovci a topáci,tak prostě neuvěřím tomu,že volby nejsou nějakým způsobem ovlivněné! nebo koupené?! Přeji hodně sil !

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.09.2017 10:19:20 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Za přání upřímné díky! Předvolební soutěž je opravdu hlavně o podružných ptákovinách. Dopustit, aby se soustředila na skutečné problémy země - a dala lidem šanci, aby si věcně porovnali programy jednotlivých stran - je to poslední, co si od "elit" za pět prstů mohou dovolit.