Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.09.2017 21:28:03 - Batrlová

EU řízení proti Polsku z důvodu snížení věku odchodu do důchodu u žen. ? "Smazáno divně na druhý den" jako obvykle u "nepohodlných u Sédi"

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/Ing-Antonin-Seda-243/otazka/Kam-Zavedete-CR-pod-vedenim-CSSD-KDU-CSL-v-Bruselu-EU-MultiKulti-Agenti-to-smazali-Opacko-10x-121819

Proč chcete jen jednu otázku , když neodpovíte ani na jednu ?....myslíte si že by jste si pak nemohl "naklikat" +++hodnocení odpovědí ?

Ten dotaz se týkal "EU řízení proti Polsku z důvodu snížení věku odchodu do důchodu u žen. ?"
Odpověd ...00000..000 ....vy jste asi "asociální demokrad" , že jste ji nepochopil coby "usnadnění nelehkého údělu žen", a na prostou otázku o "EU pra.árně vůči ženám"..... a odpovíte "Sloužím EU"

A to jako socdem přímo "Programově" lžete O podpoře sociálních věcí vždy před volbami více než "Faráři KDU o Božském kapitalismu".

Nestydíte se jako chlap ? .... A to chcete, aby Vám "ženy" hodily hlas ve volbách ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.09.2017 7:57:16 - Ing. Antonín Seďa
 Nechte těch lží o naklikávání kladných odpovědí. Děláte to schválně a já pak odpovídám, ale systém moji odpověď nebere. Podle mého názoru je to schválnost a slušní čtenáři tohle pochopí. Opravdu nevím, proč by EU zasahovala vůči Polsku , které snížilo věk odchodu do důchodu. Polde mne je to zase šíření poplašné zprávy. Vždyť sociální politika, včetně té důchodové, je v kompetenci jednotlivých členských států EU. Byl bych opravdu rád, aby ten "boj" proti EU a NATO konečně skončil. Bikdo neříká, že naše země má hájit národní zájmy a tím je mimochodem zajištění obrany a bezpečnosti země. OPravdu hájit zájmy RF nebudu, jelikož jsem politik České republiky.