Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.09.2017 6:01:54 - STaryBabis

Dobrý den

Pan Okamura vás obvinil z toho, že jste hlasoval pro přijímání migrantů do ČR. Je to lhář, nebo jste opravdu vyjádřil podporu migraci bez souhlasu občanů ČR? ... Mám to chápat stejně jako ´´Zvací dopis´´ z roku 1968? Já ty německé, polské a ruské okupanty pamatuji. Ale oni neznásilňovali školačky, nevraždili důchodce a nekradli!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.09.2017 12:17:42 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, myslím, že vše jsem v minulosti vysvětloval dostatečně jasně. Ani jedna z rezolucí, o nichž Tomio Okamura mluvil, Česko přímo nezavazovala k přijímání migrantů. Rezoluce ani nic takového nemůže, i kdyby v ní bylo napsané cokoli. První z  rezolucí se týkala mj. i sankcí za nepřijímání relokovaných migrantů - byl jsem proti. Mnou podpořená druhá rezoluce se týkala špatné situace v Sýrii a o žádném nuceném přijímání zde nebylo ani slovo. Srovnávání se zvacím dopisem je naprosto nesmyslné. S pozdravemTomáš Zdechovský