Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.09.2017 20:37:40 - Mia Krupička

Paroubek se ptá : Je ČSSD opravdu nahnědlá? Lidé říkají že ČSSD je Ulhaná ! ( budete dál Lhát a Naklikávat si ++++++)?

http://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Paroubek-Je-CSSD-opravdu-nahnedla-504843

Lidem opravdu ta Vaše Oranžová Zhnědla.

Údiv ze změny z Růžové na Oranž vydržel tak 7 let do "Ukázání svalů Válečného Harasmentu ČSSD - " na sjezdu ČSSD 2009 (https://goo.gl/j4dxRT),.a také zejména díky velmi primitivní EUpolitice a Obdivu k "EUšmejdůmz Lisabonské SS" a Podřízenosti USNATOvrahům Srbů a Vašemu TuberKašli na "Lidi Práce" při Běhu za Koryty Moci.

Nemyslíte, že se Paroubek s "Rómským tématem" mýlí ? a na Zhnědnutí má svůj podíl ?
Neměl po nástupu do čela ČSSD zareklamovat v Reklamační lhůtě "Oranžové MultiKulti Maskaro" co nakoupil Špidla v US-bazárošu Vašeho Pána Sorose.

Ted po více jak 10 letech reklamovat zhnědnutí Oranžových líčidel? - Váš Pán Soros se Vám vysměje.

Vždyť lidé i přes tlustou vrstvu "Sorosova MultiKulti Líčidla" vidí Zvrhlé nelidské rysy kapitalistů+ Nenažranost + Křivost + Podlou Zradu v Tvářích SocDem politiků.

A vědí že jiné to v ČSSD nebude


Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.09.2017 21:04:02 - Ing. Antonín Seďa
 Plácáte páté přes deváté. ČSSD byla, je a bude solidární strana, ať se vám to líbí či nelíbí. Hájíme a budeme hájit mezilidskou a mezigenerační solidaritu a o tom je náš politický program. OPravdu nemám rád, když se paušalizuje a když někdo tvrdí, že politická strana lže. Pokud někdo lže, tak je to vždy konkrétní člověk. Napříkjlad teď zrovna lžete vy, protože ČSSD opravdui nahnědlá není. Pokud jsou , jak tvrdíte, někteří členové nahnědlí, pak to jsou jedinci, kteří se nechali ovlivnit současnou nacionalistickou a populistickou politikou některých politických konkurentů. Expředseda Jiří Paroubek má svých starostí dost a zřejmě má teď zálibu se do sociální demokracie navážet. Oranžová barva je nejen stále moderní, ale ČSSD i sluší.