Bc. Jan Pošvář

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.10.2017 17:47:56 - Lebova

Rozumíte všemu?

,,Pro každé naše rozhodnutí musíme využít všechny prostředky pro získání potřebných informací a smíme podpořit jen takové návrhy, se kterými jsme se plně seznámili a jsme schopni je obhájit."
Podle mě jde o populismus. Čím mi to vyvrátíte? Podle mě není v možnostech jedince, se detailně seznámit se vším, o čem hlasuje a proto je důležité mít důvěru ve stranu a dát třeba na doporučení kolegy, který se tomu věnuje. Ale jeden politik nemůže rozumět všemu. To je nereálné. A než se s něčím detailně seznámíte, zabere to roky a váš mandát je omezený-teda pokud ho vůbec získáte.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.10.2017 0:38:04 - Bc. Jan Pošvář
 V tom máte pravdu, že nelze se stát expertem na všechno a určitě je vhodné se seznamovat s problematikou v širším týmu. Chceme především vyloučit to, abychom se nestávali pouhými zvedači rukou bez naprosté znalosti toho, co se právě projednává. Myslím si, že je v našich silách si každý návrh pročíst a souhlasit či nesouhlasit s názorem odborníků.