Mgr. et Mgr. Jakub Michálek

Pusťte nás na ně, porveme se za vás!
  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.10.2017 17:51:15 - Lebova

Rozumíte všemu?

,Pro každé naše rozhodnutí musíme využít všechny prostředky pro získání potřebných informací a smíme podpořit jen takové návrhy, se kterými jsme se plně seznámili a jsme schopni je obhájit." citace Pošváře ze dne 2.10.
Podle mě jde o populismus. Čím mi to vyvrátíte? Podle mě není v možnostech jedince, se detailně seznámit se vším, o čem hlasuje a proto je důležité mít důvěru ve stranu a dát třeba na doporučení kolegy, který se tomu věnuje. Ale jeden politik nemůže rozumět všemu. To je nereálné. A než se s něčím detailně seznámíte, zabere to roky a váš mandát je omezený-teda pokud ho vůbec získáte.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.03.2018 16:03:09 - Mgr. et Mgr. Jakub Michálek
 

Dobrý den,

děkuji za zprávu. Nikdo nemůže rozumět všemu, v tom s Vámi souhlasím, proto je však nutné se obklopit odborníky a dát na jejich rady a nepodléhat iluzi, že člověk rozumí všemu jen proto, že je politik. Nicméně nakonec je to právě poslanec, který činí rozhodnutí a je za něho zodpovědný a tak by měl vždy vědět o čem hlasuje a proč a nevymlouvat se na nevědomost.

Hezký den