ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.10.2017 15:34:52 - pozor na politiky

Lety

Zdravím pane senátore,kolik myslíte,že bude stát výkup vepřína v Letech? Kdy se to dovíme? A to nemusí nikdo jiný schvalovat takto vydané peníze? Třeba posl.sněmovna nebo senát?
To si může vláda odsouhlasit co chce,z našich daní to zaplatit a ještě ani neříct kolik to nás,daňové poplatníky stojí?Jestli to tak opravdu jde,tak mi nemůže nenapadnout,že tady začíná ta správná korupce! Vím,že půjdu od válu,tak někomu pošlu nějakým způsobem peníze/které nejsou moje/ a na své si přijdu! Lůze nemusím nic říkat,stačí když musí platit! Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.10.2017 21:51:54 - Jan Veleba

 Víte, já už jsem k tomu napsal dost a budu to po volbách pečlivě sledovat. Vláda si sice může schválit co chce, od toho je vláda. Ale ono "co chce" by mělo být ve prospěch občanů a ve prospěch této země.

A protože zdůvodnění této pochybné transakce se opírá o falzifikaci skutečných událostí na sklonku třicátých let minulého století (kníže Karel by mohl vyprávět ...) a žene se do extrému, tak to skončí, omlouvám se, průserem. Pevně věřím, že jmenovitě pro ty, kteří se o tento podvod nejvíce zasloužili a že je to nakonec dožene.

Perlička nakonec. Je před volbami a je "válka levné práci" a já vidím, například v Právu, půlstránkové inzeráty nadepsané "Vyhlašujeme válku levné práci" a pod nadpisem eskapáda slibů (nižší daně, vyšší platy atd., atd) a to celé slibuje usmívající se mladík. Pardon, ministr Jan Chvojka. Tentýž, který se tak agilně vrhl do státního nákupu chovu prasat o kapacitě 13000 kusů v Letech.

Na jedné straně tedy nesmyslné gesto, které přinese další snížení už beztak zdevastované produkce vepřového masa a navíc dárek příštímu státnímu rozpočtu v podobě zvýšení jeho deficitu o cca miliardu korun a na druhé straně s úsměvem na rtech slibuje pravý opak. Inu socani ....