Jana Vaňhová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.07.2012 19:28:48 - Plavcová

odpověď na dotaz

Co říkáte vy na výhružky od vašeho prvního náměstka (Koudy) a také na výhružky vašeho životního partnera vůči senátorovi za TOP 09 Janu Horníkovi, jak uvedl ve svém rozhovoru v České televizi?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.07.2012 14:43:48 - Jana Vaňhová
Osobně jsem nebyla přítomna ani u jedné z údajných výhrůžek a jak uvádí sám pan senátor, mělo se tak uskutečnit mezi čtyřma očima. A ani nevím, čeho se údajné výhružky měly týkat a zda se vůbec uskutečnily. Představitelé současných vládních stran mají bohaté zkušenosti s odposlechy, a proto věřím, že pokud by k něčemu takovému, co tvrdí pan Horník, skutečně došlo, již by zveřejnil autentický záznam či odposlech.

Co je však zcela evidentní, v současném předvolebním období se jako houby po dešti objevili různí představitelé politických stran v našem regionu, kteří se pustili do kritiky Regionálního operačního programu Severozápad. Napadají domnělé systémové nedostatky s tím, že projekty měli ovlivňovat politici. Zaprvé, projekty hodnotí nezávislí experti – hodnotitelé a nikoli politici. Zadruhé, nevím o žádném konkrétním důkazu pana Horníka, ani jiných kritiků z řad politických oponentů, kterými by své výroky podpořili.

Pokud to shrnu, jsme v předvolebním období a politické strany, které čtyři roky pro kraj nic nedělaly, jako je například některé vládní strany, a které zřejmě ani nemají žádný smysluplný program, se touto cestou snaží pošpinit čtyři roky úspěšného působení krajského vedení.