PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.10.2017 7:15:20 - Ludmila Sklenářová

Předvolební kampaň v Praze

Dobrý den, pane Sládku, jsme stejný ročník a já si vás ještě pamatuji, když jste bydlel v Bubenči. Tehdy jste byl tvrdý antikomunista a já vás volila. Řekněte mi, jak se chcete vypořádat s tolika bolševiky, co jich je v politických stranách. A jak myslíte, že se podaří přesvědčit lidi, aby otevřeli oči? Chtěla jsem se zeptat, jestli republikáni pořádají nějakou předvolební akci v Praze a kdy a kde. Děkuji!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.10.2017 13:37:34 - PhDr. Miroslav Sládek
Dobrý den. Rozhodně jsem se nezměnil, nebojte. To, že jsme se po roce 1989 nevypořádali s minulostí, tedy s komunistickou stranou a pohlaváry této zločinecké organizace, je velký problém a narážíme na něj každý den již 27 let. Těžko lze budovat kvalitní, zdravou a demokratickou společnost na základech, které jsou naprostým hnojištěm. Po pravdě o všech akcích nemám přehled. Osobně mám v plánu ve středu 11.10. od  13: 30 hod. se na cca tři hodinky procházet po hlavní nádraží v Praze a při tom se spolustranníky rozdávat letáčky, hovořit s lidmi. Můžete za námi také přijít.