Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.10.2017 23:39:46 - DoctorNO

Za kolik provize odevzala čssd ložisko v hodnotě 3 bilionu korun?

Nebo mají lidé věřit tomu, že pan Havlíček je odborně hloupý, který vůbec neví, která bije? Navíc pár dní před volbami? Jistě odpovíte, že je to jen náhoda. Je tomu tak? Dokážete odpovědět na tuhle jednoduchou otázku? Je pravda, že tu australskou firmu vlastní schránkové společnosti?Jinými slovy, že skutečný vlastnik se nedá dohledat? Taky určitě náhoda. Není skutečným majiteli pánové Bakala, Pokorný a Sobotka? Pokud jsou v čssd nějací ještě slušní poslanci (až na naprosté vyjimky nevěřím), musíte po Vašem ministrovi požadovat okamžité ukončení tunelářské dohody. UDĚLÁTE TO?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.10.2017 8:52:25 - Ing. Antonín Seďa
 Již jsem o tom psal. I pro mne je majetková struktura problematická a pokud nebude transparentní, tak sám budu požadovat ukončení spolupráce s touto firmou. Byl bych rád, aby jste neurážel ČSSD a ani její poslance. Drtivá většina je tam slušných lidí, kteří hájí zájem České republiky a jejích občanů. Mohl bych vám ukázat příklady, kdy naopka SPD a KSČM tyto zájmy nehájila a nehájí. Jak Senát, tak poslanecká sněmovna budou kauzu lithium projednávat. Takže se veřejnost dozví, kde je pravda.