Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.10.2017 9:42:44 - chubor

Dobrý den,

V jedné ze svých odpovědí odkazujete na své stránky a na prohlášení firmy Geomet s.r.o., ktará je čistě českou firmou, jak prohlašujete. Co je na ní českého, když ji stoprocentně vlastní zahraniční firma s nejasnou majetkovou strukturou a nedohledatelnými majiteli akcií?A opravdu jste si přečetl, to, co firma uvádí a věříte tomu??
Nezaráží vás propojení jejího ředitele a pana Bakaly, i když o něm mlží?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.10.2017 21:13:14 - Ing. Antonín Seďa
 Ne,já jsem řekl, že Geomet s.r.o. je českou firmou zapsanou v českém rejstříku, má svého českého jednatele. Nicméně současným vlastníkem je zahraniční společnost. A také, že budu chtít vědět, zda tato společnost je kapitálově i personálně transparentní a zda nesídlí v daňovém ráji. Propojenost pana Bakaly je účelovým konsktruktem komunistů a ANO 2011. Spíše by vás mělo zajímat, proč k této lživé a vymyšlené konstrukci dochází, a to právě ze strany KSČM a politického hnutí ANO 2011. JInak stát neprodával menšinový podíl panu Bakalovi, ale členům managementu tehdejšího OKD. Teprve ti prodali se ziskem své podíly panu Bakalovi. A to za podpory tehdejšího vedení firmy i odborů.