Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.10.2017 8:50:12 - Vaše špatné svědomí

Váš poslanec Igor Jakubčík- jeho vyjádření na předvolební debatě v Plzni

Dobrý den, na předvolební debatě v Plzni váš poslanec Igor Jakubčík prohlásil, že by odpůrce členství v EU zavíral minimálně do psychiatrických léčeben. Shodujete se s jeho názorem? Je to převažující názor v ČSSD? Co si má volič o takovém člověku jako Jakubčík myslet? Pan Jakubčík má stejný názor a dělal by to samé co dělali stalinisti a nacisti. Stalinisti odpůrce posílali na nucené práce, kde většinou zemřeli a nacisti do koncentračních táborů. Jakubčík chce dělat s odpůrci totéž. Zdá se vám to normální a myslíte si že je pan Jakubčík psychicky zdráv? Myslíte že vám pan Jakubčík ve volbách přinese nějaké hlasy? Jinak za mě můžu říct, že já bych nikdy stranu, která má poslance, který byl schopen veřejně říct to co řekl, nikdy nevolil. Ten člověk má totalitní smýšlení......http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Zavrit-do-blazince-odpurce-Evropske-unie-Sokoval-na-besede-lidr-CSSD-To-si-ani-Zenisek-z-TOPky-nedovolil-507727 Děkuji za váš názor. Ben

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.10.2017 7:58:43 - Ing. Antonín Seďa
 Česká republika je členem Evropské unie a já jsem tou rád. Tehdy 77% občanů rozhodlo, že do EU vstoupilo a tudíž je náš vstup potvrzen občany. To, že dnes někteří politici a politické strany vytahují kartu EU je pochopitelné. Jelikož nemají nic jiného. Přiznám se, že osobně vždy zvažuji pro a proti. A přesto, že mám na řadu rozhodnutí EK jiný názor, je třeba řící, ža mnohé si můžeme my sami a nikoliv EU. Naše členství v EU a v NATO nám zajišťuje stabilitu a bezpečnost. A také stoupající životí úroveń našich občanů. Ptám se, proč tento vývoj chce někdo zastavit? Komu a k čemu to má sloužit? Proč někomu nesmrdí dotace a boj proti korupci? A tak bych mohl pokrčaovat. Nicméně jako demokrat beru diskusi kolem Evropské unie za normální a potřebnou. To, že někteří politici by potřebovali proklepnout u Chocholouška je zřejmé. Ale je chybou politiků, kteří nedovedou přesvědčit své voliče o svých názorech. To není chyba občanů.