Ing. Marian Jurečka

  • KDU-ČSL
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.10.2017 14:37:23 - Václav N.

vaše kampaň

Proč jste na dotazy začal odpovídat až před volbami? Pokud se vás na něco zeptám za týden, mohu pak za 4 roky očekávat odpověď nebo jak?
Proč jste s nápadem neplatit prezidentovi jeho kampaň v krajích přišel až teď? Už se to řešilo dřív. Myslím, že kraj by mohl peníze využít líp, ale to už se mohlo přeci vyřešit dávno, nebo ne? Prezident jezdí po krajích 4 roky.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.10.2017 10:29:45 - Ing. Marian Jurečka

Dobrý den,

na tomto profilu jsem aktivní byl vždy. V posledních týdnech méně, ale když se podíváte do historie dotazů je jasné, že odpovídám od začátku svého působení. Někdy je program tak náročný, že mi neumožní odpovídat tak pravidelně.

Jinak, co se týče prezidentových kampaní. Hejtman Okleštek a lídr ANO raději zaplatí náklady na předvolební kampaň prezidentu Zemanovi, jeho návštěvy stály rozpočet Olomouckého kraje již 1,1 mil. Kč. S ohledem na vyšší rozpočet kanceláře prezidenta v letošním roce mně výdaje krajů ve statitisícových částkách za jednu návštěvu přijdou neadekvátní a myslím, že by mohly být daleko skromnější.

Pěkný den, MJ