ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.10.2017 14:59:53 - michaelapusakova

Soukromnící

nevěděla jsem, že váš otec stranu zakládal a i proto nechápu, proč jste ji po něm nepřevzal? Vy snad nejste ani jejím členem. Budí to trochu nedůvěru. Děkuji za odpověď

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.10.2017 11:31:05 - Ivo Valenta

Dobrý den,


můj otec skutečně stál u zrodu této strany a velmi se angažoval v oblasti hájení zájmů malých podnikatelů a rozvoji drobného podnikání po sametové revoluci. Rád bych ale doplnil, že Strana soukromníků je a vždy bude demokratickou politickou stranou s legitimním vedením. Rozhodně se nejedná o stranu „jednoho muže“, jak to bohužel na současné politické scéně můžeme vidět.


Za Soukromníky jsem kandidoval do Senátu a celé tři roky je intenzívně podporuji. Proto samozřejmě fandím jejím představitelům - nyní i kandidátům do Poslanecké sněmovny, protože věřím, že jsou to právě oni, kdo pomohou zastavit současnou přebujelou byrokracii, šikanu všech aktivních lidí a v neposlední řadě bonzáctví a šmírování.


S pozdravem

Ivo Valenta