Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.10.2017 16:02:08 - koalice

Babiš a vláda

Babiš byl napojen na politiky a když poslední z jeho kamarádů v politice skončil, šel do toho sám. To je dost známá historka, ale navzdory ní Babiš téměř vyhrál volby před 4 roky a je dost možné, že je vyhraje znovu. Jak je to podle vás možné? Já sám nevím. Lidem evidentně nevadí ani to, že by se díky němu mohli komunisti dostat do vlády. A vy byste s komunisty, ANO či SPO do vláda šli? Říká se přeci, že dvakrát nevstoupíš do stejné řeky

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.10.2017 8:08:04 - Ing. Antonín Seďa
 Rozhodují voliči a já jsem se jasně před volbami vyjádřil. S KSČM a s SPD byhc do vlády nikdy nešel. Píšete SPO, tak to ještě nevím. Je to populistická, ale levicová strana. Co s etýče ANO 2011, tak bych s ní šel, ovšem za předpokladu, že by ve vládě nebyl trestně stíhaný agent A.Babiš. Oligarchizaci politiky nemáme pouze v osobě A.Babiše, ale například i v osobě I.Valenty. Tohle bychom si měli uvědomit. Politici, vlastnící média jsou nebezpečím pro demokracii jako takovou. A to je jedno, jestli je to v Itálii či v České republice.