Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.10.2017 22:24:27 - piiitrrr

Krym

Pane Ministře, Vážím si Vás za Váš postoj k Tibetu a Dalajlamovi, ale příliš nechápu Váš názor na Krym. Referendum bylo a dopadlo zcela zřejmě- o tom nemůže být pochyb- pokud došlo k manipulaci ze strany Moskvy, tak potom maximálně 30 procent, což stále vychází výrazná většina pro připojení k R.F.. Oficiální výsledek říká 96 procent pro připojení k R.F. Nedokážu si představit, že by nějaký Rus hlasoval proti připojení k R.F.. Rusů žije na Krymu 56 procent. Určitě i nějací Ukrajinci (24 procent) a Krymští Tataři (10 procent) hlasovali pro připojení k R.F. ...např kvůli trojnásobným důchodům...tj. stále výrazná většina..nestali se náhodou občané Krymu rukojmími protiruské politiky velmocí? Byl jste na Krymu a zeptal se tam lidí jak to vidí oni? Doporučuji Vám si tam zajet(třeba inkognito) a pohovořit s místními a třeba byste získal úplně jiný názor...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.10.2017 0:38:24 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pisateli,
děkuji za věcný tón této diskuse. Máte pravdu, na Krymu jsem skutečně nebyl. Byl jsem několikrát v Kyjevě a hovořil s ukrajinskými představiteli. Čerpám především z těchto rozhovorů a z podkladů našeho MZV. Budu se snažit zjistit si další informace. Ještě jednou děkuji.