PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.10.2017 16:38:18 - Hasen

Odpor k druhým protiglobalizačním stranám

Dobrý den pane doktore.
Velmi jsem si vážil vašeho boje v 90.letech, kdy jste jako jediný označoval věci pravými jmény. Ale dnes nerozumím vašim slovům /a slovům vašich dnešních spolubojovníků/ např. na adresu strany SPD, a zejména osobně na jejího leadera, že je to Japonec, sektář, a podobně. Cožpak nebojují za stejnou věc, jako vy? Copak není hlavní vést boj proti globalistům, které reprezentují známé firmy, které jsou u moci už čtvrt století? Proč bojujete přímo osobně proti tomu, kdo se také bije za naši věc? Co za tím je? Babiš, téma povolební koalice, či co?
Děkuji, Oldřich Pružina

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.10.2017 9:11:53 - PhDr. Miroslav Sládek
Dobrý den.Dobrá otázka, ale na špatném profilu. Pokud Vás opravdu zajímá napojení Babiše do na jiné politické strany, tak se zeptejte místopředsedy SPD. Je to totiž pan Fiala, kdo získává pro svoje firmy zakázky u Babišových firem. A když už budete v těch dotazech, tak se zeptejte, jak si představují boj proti exekuční mafii, když mají na kandidátkách lichváře. Jak vůbec chtějí něco dělat, když jsou na kandidátkách SPD lidé, kteří vymetli tři a více stran a přeběhli vždy tam, kde bylo lepší korýtko viz. Petr Vrzáň. A potom si položte otázku sám sobě. Je možné, aby člověk který je v TV od rána do večera, nebyl součástí předem domluveného komplotu. Čas, který byl tomuto pochybnému vlastenci vyčleněn je v této volební kampani na TV kanálech je tak obrovský, že i kdybch sečetl všechny svoje vystoupení v TV od roku 1990, tak budu mít mnoha hodinový odstup. To nastrkování SPD a potalčování ostatních vlasteneckých stran je ro každého rozumně važujícího člověka do očí bijící. Opsání našeho programu z roků 1990 - 1992 už raději ani nebudu řešit, steně jako doslovné kopírování hesel....