PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.10.2017 7:54:38 - šumák

Přání

Pane Doktore, před časem jsem byla asi první, kdo Vám zde na PL napsal o kauze lithium. Teď s neradostí konstatuji, že vláda opravdu a na poslední chvíli dělá to, čeho jsem se obávala - tedy nejen já. A s radostí konstatuji, že KSČM především díky Vašemu působení podniká, co může, aby tomuto megatunelu zabránila. Jsou nám předkládána "fakta", jako že je to prodělečné, na dlouhou dobu, že na to nemáme kapacity atd. Já tomu prostě a jednoduše nevěřím, v zemi, která má s těžbou různých nerostů mnohá staletí zkušeností, kde jsou chytré hlavy, že by se nedala dohromady nová firma a dostatečný kapitál na to, aby tento úkol zvládla? Přeji Vám mnoho úspěchů ve volbách a doufám, že škoda, která bohužel už nastala, bude moci být v budoucnu odčiněna. Věřím, že toto angažmá - i když se to bohužel semlelo na poslední chvíli - přinese KSČM nějaké hlasy navíc od lidí, kteří se definitivně naštvali. Zdravím Vás, Pavla

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.10.2017 11:49:12 - PhDr. Josef Skála, CSc.
Vidím to velmi podobně jako Vy, paní Pavlo! Včetně naděje, že průlom kolem "kauzy lithium" nám přidá i nové voliče - a vrátí k urnám i ty, kteří už začali propadat apatii. S díky za sympatie i za to, že jste dokázala rozeznat, kde a jak se to narodilo. Právě to je metoda, kterou se dostaneme dál i po volbách. Já pro to vykonám maximum.