ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.10.2017 13:59:57 - JarkaD

Pane Valento,

píšete Pyrrhovo vítězství ,pana Babiše nevolilo 30% voličů.Jaký důvod spokojenosti vám pak dává fakt,že vás,jako ODS,nevolilo 90%voličů?A to,že Soukromníky nevolilo možná daleko více procent? Víte vůbec jakou stranu podporujete?Slušný pan Fiala a pan Klaus ml.není celá ODS. A co Vy a Vaše herní automaty? Kolik lidí a rodin zničily?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.10.2017 13:19:42 - Ivo Valenta
 Dobrý den,

upřímně jsem příliš nepochopil, na co se vlastně ptáte. Co se týká výsledků ODS s podporou Soukromníků, k těm jsem se zde již vyjádřil. Vaší optikou se můžete dívat na výsledky všech voleb. K Vámi uvedeným procentům – jde o to, že 30% těch, kteří šli k volbám, není 30% nás všech. Pan Babiš nemá většinu Poslanecké sněmovny. Svým diktátem tedy nemůže řídit osud celé země. Vadí mi proto zejména to, že se diskuze ubírají především k tomu, že se Babiš dostal do pozice jakéhosi pomyslného vládce, který má rozhodovat o nás všech. S tím samozřejmě nesouhlasím.

S pozdravem

Ivo Valenta