Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.10.2017 11:27:49 - Tech. Oponent

Jak ven s patu?

Dobrý den, jsem příznivce SPD. V celku mne volby nepotěšily. A už vůbec ne modrá barva na stupínku vítězů. s 78 M Existuje možnost semknout zbylé subjekty. Pořád zbývá 122M. Selekcí odborníků z jednotlivých uskupení lze dosáhnout obrovský potenciál, dělat práci se ctí a cílem naplnění programu. Bez vazeb do .............. (Minimální zastoupení)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.11.2017 13:11:09 - Radek Rozvoral
Dobrý den,
moc děkuji za Vaší podporu a je nám ctí. Pro mě byl výsledek hnutí ANO ve volbách také překvapením, ale nezbývá nám, než to demokraticky respektovat. Je vítězem voleb a mělo by mít možnost k sestavení koaliční vlády. Schválně píši koaliční, jelikož nadpoloviční většinu nemá, takže představa o sestavení menšinové vlády hnutí ANO s odborníky, jak to avizuje Andrej Babiš je pro hnutí SPD nepřijatelná a takovou vládu nepodpoříme. Jsme jediné politické uskupení ve Sněmovně, které nabídlo hnutí ANO vládní spoluodpovědnost, jelikož chceme v co největší možné míře prosazovat náš vlastenecký program a to v opozice dost dobře nejde.
Hezký zbytek dne