PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.11.2017 14:25:45 - Tondr

slovník bolševiků

Kde jste se naučil ten nádherný bolševický jazyk? Přesně takovým jazykem, se spoustou emotivních výrazů a obratů psali klasikové komunismu: Lenin, Stalin, Trockij... Se stejnou vášnivostí burcovali proletariát k třídní nenávisti a k třídnímu boji. A jejich posluchači pak s nadšením budovali Čeku, KGB, STB, gulagy, rozkulačovali kulaky, vešeli a zavírali své odpůrce.
Už jsem myslel, že je to jen historie v mých vzpomínkách, která se nikdy už nevrátí. Ale jak vidím, vy budete jako budoucí předseda KSČM věrný stalinista. Kde jste k tomu přišel ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.11.2017 9:26:30 - PhDr. Josef Skála, CSc.
Způsobil jste mi salvy homérského smíchu. To, oč Vám kráčí ve skutečnosti, čouhá jako sláma z lakýrek. Vám zvedají adrenalin fakta, rozkopávající groteskní bábovičky antikomunismu. A protože si s fakty nevíte rady, oháníte se nálepkami "stalinismu" a jiných strašidel z pohádek pro pitomce. V tak masochistické samohaně Vám bránit rozhodně nehodlám. S malým dodatkem: rekordní konto nevinných obětí má na hrbu právě antikomunismus.