PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.11.2017 15:04:23 - Dan M.

Proč ČR neusiluje o omezení oblastí migrace/uprchlíků - Ženevské konvence. Česká ústava je v rozporu s cizí kulturou....

Dobrý den,
proč KSČM neusiluje o úpravu Ženevských konvencí o uprchlících - třeba vrátit zpět jen příjem uprchlíků jen z území Evropy a to jen ty, které jsou původními bílými Evropany. Odkazuji se na to, že dříve to takto bylo v těchto konvencích napsáno, až pak se to rozšířilo na celé území světa. My přeci musíme zachránit bílou menšinu. Na světě je dokázáno, že bílí občané tvoří menšinu světa, není na čase, aby se tato menšina chránila a rozrůstala? Myslím, že je to i bod pro další parlamentní volby, chránit bílou menšinu světa i v Ústavě ČR.
Dále bych chtěl upozornit na rozpor v České Ústavě, kde je jasně napsáno, že máme bránit a rozšiřovat zděděné kulturní dědictví, což je v rozporu s cizími kulturami. Jasně naše Ústava mluví jen o zděděném kulturním dědictvím, což je multikulti v rozporu s ní. Prosím, KSČM by měla více bojovat za křesťansko-židovské kořeny a za bílou menšinu a být více slyšet....zatím nejste vůbec slyšet....chybí Vám dravý efekt.

Děkuji.
S pozdravem
Dan.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.11.2017 10:18:06 - PhDr. Josef Skála, CSc.
  S tím "dravým efektem" je to "jak komu". Téma migrace a rizik, která s ní přicházejí, nám skutečně ukradli levou zadní jiní. Já se tomu stavím na zadní, jak se jen dá - mj. právě v Parlamentních listech.    Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE