Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.11.2017 10:28:20 - Frodo

Opravdu nám chce zase něco ten zlý Brusel diktovat?

To je podle mě příklad typické demagogie komunistů. Cožpak EU netvoří i naši poslanci, včetně těch komunistických? Bezpochyby ano. Je to stejné, jako když titéž lidé tvrdí, jak za komunistů bylo fajn, jak byla práce. Opak je ale pravdou. Nebýt komunistů dnes jsme pravděpodobně jednou z nejvyspělejších ekonomik. Doba byla dobrá jen pro ty, co se sami nechtěli o sebe starat a spoléhali na stát. Když jste to ale chtěl někam dotáhnout, nemohl jste - teda pokud jste nebyl komunista. Nemohl jste si vybrat, co chcete studovat, kde chcete pracovat... Nyní ale reálně hrozí, že komunisté budou znovu ve vládě. Chtějí totiž vyjádřit tichou podporu hnutí ANO. Co vy na to? Já jediné pozitivum vidím v tom, že tím se KSČM odepíše definitivně. ANO nemí s nikým spolupracovat férově, ale to si lidovci zažili sami.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.11.2017 19:52:50 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý večer, Frodo,ano, máte naprostou pravdu. Není sporu o tom, že komunisti oslabili a případná účast či podpora vládě by pro ně mohla znamenat úplný konec. Jsou tady ale bohužel jiné strany, jako je např. SPD, které mohou po komunistech převzít roli protestní alternativy. Protestních stran se tedy hned tak nezbavíme. S pozdravemTomáš Zdechovský