RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.11.2017 11:22:05 - Labuť

SPD

Dobrý den, dosud se strašilo kumunisty a v poslední době Babišem. Co ale SPD? Já si myslím, že to je hodně nevyzpytatelná strana. KSČM nejsou můj šálek kávy, ale aspoň byli čitelní. Co si ale myslet o SPD nevím. Nemyslíte, že se na tuto stranu nějak zapomnělo přitom dostali docela dost hlasů? Proč podle vás demokratické strany nedokáží oslovit větší množství lidí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.11.2017 8:31:34 - RNDr. Jan Zahradník
Vážená paní Labuti,

ve věci nečitelnosti SPD, tedy další strany, se kterou se pan Okamura pokouší znovu dostat do politiky, s Vámi souhlasím. Byl jsem svědkem toho, jak se panu Okamurovi rozložil klub jeho strany Úsvit.  Média pak informovala o tom, že pan Okamura snad sebral peníze, které tato strana dostala za získané mandáty. Na SPD se nezapomnělo, aspoň za strany médií určitě ne. Pan Okamura dokázal oslovit 10% voličů, což je hodně. Dokázal vést velmi účinnou volební kampaň, jeho plakáty byly snad všude, formuloval velmi stručná hesla, kterými reagoval na všechny problémy naší společnosti. Jen ta jeho navrhovaná řešení nejsou pro slušného člověka přijatelná. Nad tím, proč demokratické strany tak fatálně ztrácejí, se musíme v první řadě zamyslet my, jejich členové. Já po celou svou politickou dráhu mluvím s lidmi, setkávám se s nimi, jezdím za nimi po celých jižních Čechách. V tom budu pokračovat.

S pozdravem

Jan Zahradník