Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.11.2017 18:23:32 - laco

Demokraté

Podle slov Jana Rumla, bývalého ministra vnitra v Klausově vládě, společnosti závislé na rozhodování vlády v privatizacích sponzorovaly tehdy vládní strany. „Druhým problémem ODS bylo sto milionů korun, které vládní strany tehdy dostaly od švýcarsko-holandského konsorcia, které zprivatizovalo SPT Telecom“, pravil mimo jiné Jan Ruml. Tak, praktiky ODS se pomalu dostávají napovrch. Přijde s něčím podobným i ČSSD, ať občané republiky konečně uvidí, jakými způsoby nám tady vládli a vládnou demokraté, jedno jestli občanští, sociální či z jiných stran?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.11.2017 6:27:35 - Ing. Antonín Seďa
 To, na co upozorňuje bývalý člen ODS, se přece ví desítky let. Problém je, že nikdo nepodal trestní oznámení či pokud podal, tak se ukázalo jako liché. Ano, problémem bylo a je financování politických stran. ČSSD dlouhodobě prosazuje a také prosadila omezení sponzorství vůči politickým stranám a také limit na volby. Nicméně z řad veřejnosti je odpor na zvyšování příspěvku za volební výsledek či na činnost politických stran v zemi. A bez politických stran není a nebude demokracie. Takže i veřejnost si musí vybrat. Co se týče ČSSD, tak víte, že nás kauza OKD výrazně poškodila. Přitom se neukázalo, že by ze zpackané privatizaci, kterou nastartovala Klausova pravicová vláda, měla sociální demokracie nějaký prospěch.