Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.11.2017 19:08:20 - Jarmila271

add Dublin II

Dobrý den pane Rozvorale,
v jedné z odpovědí jste řekl: "nevolení bruselští úředníci po nezvládnutém imigračním šílenství, .... spolupodílela paní Angela vymýšlejíí co nejpotišeji to, aby mohli to obrovské množství imigrantů přerozdělovat do více zemí Evropy včetně ČR. Proto je potřeba o tom občany stále informovat. Čím více občanů bude mít pravdivé informace o celé situaci, tím lépe se bude referendum o vystoupení ČR z EU prosazovat." a také: "že se o tom v televizi nedozvíme".
Myslím, že velká část národa vůbec netuší co se dnes děje a ta menší raději zavírá oči a doufá, že se to přežene.
S kým o Dablinu II mluvím, vůbec netuší o co se jedná. Doufala jsem, že se o tomto problému zmíní mezi řečí třeba p. Okamura, když je teď poměrně často na televizních obrazovkách. Jakým způsobem tedy máte v úmyslu o této novele občany informovat? Na sociální sítě nelze spoléhat. Co nezazní večer ve zprávách, popř. v nějaké z debat, prostě neexistuje.

Děkuji za odpověď,
s pozdravem
Jarmila P.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.11.2017 17:30:20 - Radek Rozvoral
Dobrý den,
v tomto případě se zatím jedná jen o návrh novely, o kterém by se mělo ještě hlasovat v Evropském parlamentu. SPD se snaží o těchto záležitost informovat co možná nejvíce občanů a to jak v médiích, po sociálních sítích, tak také přímou osobní komunikací. Je také nutné, aby ty informace poté mezi sebou občané dále šířili. 
Hezký zbytek dne.