RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.11.2017 12:58:05 - Slavomír6

paktování

Vážený pane, jste s pí Černochovou výjimky ODS, které odpovídají, Vy jediný navíc téměř "nevkládáte", proto dotaz na Vás: opravdu si myslíte, že osočování kohokoli z vytváření paktů v situaci, kdy je zřejmé, že zcela jasný a viditelný pakt organizuje právě ODS pod vedením ješitně povýšeneckého lídra - že takový postup je přínosný a pro ODS pozitivní? Zejména pokud toto účelové uskupení je provokativně nazváno "demokratickým" - účastníci by si měli význam či původ toho slova osvojit. ODS tímto krokem ztratila množství nynějších voličů. Piráti hlásají "Pusťte nás na ně", hnutí ANO má heslo "Dejte nám šanci". A tuto šanci chce Babišovi dát většina společnosti, i jejich nevoliči. Místo marné destrukce by toto měli mít na paměti i všichni rozumní poslanci a senátoři ODS.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.11.2017 8:49:22 - RNDr. Jan Zahradník
 Vážený pane Slavomíre6,

máte pravdu, snažím se odpovídat na všechny dotazy čtenářů Parlamentních listů a dělám to rád. Nevím, co znamená to, že „nevkládám“, jak píšete, což nevadí, abych i Vám odpověděl. Nesouhlasím s Vaším hodnocení Petra Fialy jako „ješitně povýšeneckého lídra“. Takovým člověkem není a já prohlašuji, že jsem vděčný za to, že přijal funkci předsedy ODS. Myslím, že se mýlíte i v tom, že šanci chce dát panu Babišovi většina společnosti. Ve volbách dostal necelých 30% při 60% volební účasti. Pan Babiš měl šanci prokázat, že je schopným politikem v minulém volebním období. Namísto toho navrhuje v období nevídaného ekonomického růstu schodkový státní rozpočet. ODS neprovádí žádnou destrukci, jen se snažíme zabránit fungování menšinové vlády bez důvěry PSP.

S pozdravem

Jan Zahradník