Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.11.2017 16:50:46 - Lacina

Prosím Vás..., p. Hermane

Nechtěl jsem po Vás žádný výklad o smlouvách a paktech. To byste se v tom případě musel rozepsat i o Mnichovské zradě, kterou měli zcela ve své režii tzv. ,,západní mocnosti". Ptal jsem se Vás na jasně konkrétní věc. Zda cítíte vděk těm, kteří v r. 1945 vstoupili na naše území a zbavili nás těch, pro které jsme byli většinou jen podlidé (Untermensch), a kteří za kdejakou blbost posílali lidi pod sekeru.Jen pro zajímavost -jste ministr kultury- víte, koho Němci na Pankráci popravili jako prvního? Dodnes nemá nikde ani památní desku. Tohle ale nejspíš pro Vás není tak zajímavé téma, jako vyplacení nehorázné sumy za vepřín, vedle kterého stával pracovní tábor pro Romy.Četl jsem Vaši alibistickou obhajobu - pro odkup hlasovali všichni. Je mně víc, než jasné, že to skoro všichni cítíte jako mrhání penězi a pro hlasujete jen abyste byli korektní. A navíc- nejsou to Vaše peníze. Takže bych prosil tu odpověď. Nebojte se napsat NE. Možná tady na PL seberete první bodíky za upřímnost.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.11.2017 17:08:14 - Mgr. Daniel Herman
Zcela jasně jsem Vám odpověděl. Výkup Let byl jednomyslně schválen vládou. Případné dotazy v této věci proto adresujte Úřadu vlády.