RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.11.2017 10:27:39 - Budějce

Drahoš nebo Zeman

Pokud by do druhého kola prezidentských voleb postoupili oba jmenovaní, koho byste volil? A co byste řekl ke kandidatuře Mirka Topolánka, který se profiloval jako euroskeptik a nedávno se ostře ohradil proti islámské migraci a přitom v posledních volbách volil zřejmě nejvíce probruselskou a proimigrační stranu v poslanecké sněmovně?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.11.2017 8:27:50 - RNDr. Jan Zahradník
Vážená paní nebo pane z Budějc,

pokud by do druhého kola prezidentské volby postoupili oba Vámi zmínění kandidáti, měl bych věru velmi těžkou volbu. Ani jeden, ani druhý není pro mne vyhovující. Nakonec bych dal svůj hlas panu Drahošovi, ale jen velmi nerad. ODS nenominovala svého kandidáta a tak budu v prvním kole volit pana Topolánka. A opět to budu dělat z nutnosti. Přímou volbu prezidenta ČR považuji za velkou chybu našeho politického systému. Pokud by to šlo, byl bych pro její zrušení. A na závěr. Přímá volba prezidenta je volba tajná a tak nikomu nic není do toho, koho budu volit, ani Vám ne. Protože jsem ale politikem, považuji za povinnost se takto otevřeně vyjádřit.

S pozdravem

Jan Zahradník