Mgr. Lubomír Volný

  • Volný blok
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.11.2017 13:54:13 - poli

Jak budete při vydání BaFa hlasovat?

SPD hlasovalo před volbami pro vydání Babiše a Faltýnka. Nyní se chce údajně radit. Znamená to, že mezi vámi a původními poslanci nepanuje úplná shoda v názoru? Jak se na vydání těch dvou kvůli údjanému dotačnímu podvodu díváte vy? Já si myslím, že pokud jsou nevinní jak tvrdí, soudy to prokážou. Nebo myslíte, že se soudům věřit nedá?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.11.2017 17:05:45 - Mgr. Lubomír Volný

Dobrý den "poli".


Podle svého nejlepšího svědomí a vědomí.


Jakmile dostanu, poprvé v životě možnost seznámit se prostřednictvím našich zástupců v mandátovém a imunitním výboru s relevantními informacemi.


V našem klubu jsme v tomto postojí zcela jednotní. 


Já osobně prostě nesmím nic předjímat a nechápu své také zcela "novopečené" kolegy z konkurenčních stran, kteří takto činní. Jsem povinen projít poctivě celou procedurou a až pak se rozhodnout. Osobní a politické sympatie či antipatie musí jít stranou. Padni komu padni a k tomu mi dopomáhej kontrola občanů.


Nepochybujme o tom, že i naše justice, policie, armáda i tajné služby také potřebují neustále kontrolovat a objektivně hodnotit, nikdo není dokonalý a 100% odolný vůči selhání a korupci. Míra důvěry občanů v tyto složky je jedním ze zásadních ukazatelů spokojenosti, či nespokojenosti občana s jeho státem, který zde má svému spolumajiteli, tedy občanovi sloužit a nikoliv jej obtěžovat či dokonce poškozovat, podvádět nebo dokonce i okrádat a terorizovat ve formě totalitního, nedemokratického, nesvobodného zřízení, za které například já považuji bující a čím dále mocnější eurofašismus. Pojďme se tedy řídit známým příslovým :   „Věř, ale komu věříš, měř"