JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.11.2017 10:33:49 - Cicer

Má šanci Fiala být místopředsedou sněmovny?

Předpokládám, že v Parlamentu, pokud snad někdo pomůže pana Fialu zvolit, si musí uvědomit, že se jedná o perlu nenávistí a demagogii proti všem kromě separátního Demokratického bloku, nevyjímaje ČSSD, stejně jako jeho vzor Kalousek. S pozdravem Mgr. Čermák

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.11.2017 12:03:50 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za dotaz. Pan Fiala nebo i někdo jiný z ODS má šanci být místopředsedou Sněmovny. Podle výsledků voleb straně ODS takové místo i náleží. Nemohu a ani nechci hovořit za poslance z jiných stran, ale dovolím si hovořit za poslance KSČM. Předpokládám totiž, že máme obdobné uvažování a zpětný přístup k politice, kterou pan Fiala a celá ODS prezentuje. Oni přeci řekli, že nechtějí být voleni hlasy komunistů. Tak jsem jejich žádost jen vyslyšeli. Ikdyž je možné, že minimálně jeden hlas od nás stejně dostal. Obdobně negativně až agresivně se ODS vymezuje i vůči jiným subjektům, a tak se nelze divit, že to vadí i jiným poslancům. Podle mě se takto politika prostě nedělá. Po rozhovorech s jinými poslanci napříč politickým spektrem si dovolím ještě připomenout, že volba byla tajná, a tak nikdo nemůžeme tvrdit ani dokázat, že všichni z ODS nebo z tzv. Demokratického bloku panu Fialovi svůj hlas dali. Možná by se nad tím v ODS měli zamyslet dříve než začnou znovu kádrovat a následně kňučet.

Přeji hezký den

Zd. Ondráček