Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.11.2017 8:50:08 - Voldánová

vedení ČSSD

Dobrý den. Co říkáte na výzvu z jižní moravy, aby Sobotka rezignoval na mandát, který získal ve volbách od občanů? Myslím, že je to přehnaná reakce, ale Sobotka měl konference účastnit. Co vy na to? Myslíte, že tyhle žabomyší války, které v ČSSD trvají už víc jak měsíc, vám přinesou body? Když se ODS dostala na dno, snažila se rychle zvednout, vy se ale stále potácíte na zemi v bahně. Poslední otázka: Kdo by podle vás měl stranu dál vést? Voldánová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.11.2017 18:16:00 - Ing. Antonín Seďa
 Osobně si nemyslím, že taková usnesení prospívají ČSSD. Nehledě na skutečnost, že B.Sobotka byl na svém okrese úspěšný a také dostal druhý nejvyšší počet preferenčních hlasů. Pokud se mají stínat hlavy, pak by se to mělo odehrávat na reálném a objektivním zákjladě. Opravdu nevím, proč ÚVV ČSSD tehdy udělal před volbami triumvirát, který ničemu neprospěl. A také, ČSSD je demokratická strana, kde nerozhoduje pouze předseda strany, ale zejména politické grémium, předsednictvo a poté ÚVV ČSSD. Takže těch "viníků" je mnoho. Pro budoucnost ČSSD stojí jediné. Začít býti jednotni a zejména makat, jak tvrdí jeden nejmenovaný politik. A kdo by měl stranu vést? Mělo by to být pouze na rok a měl by to být krizový manažer. Ten by měl od sjezdu dostat tři základní úkoly. První je připravit změnu stanov a všech volebních a organizačních řádů tak, aby se z ČSSD stala moderní a srozumitelná strana, založená na vnitřní demokracii. A to včetně návrhu na kariérní řád.
Druhým úkolem je tvrdá práce uvnitř strany a příprava na komunální volby. Ty sociální demokracie vždy podceňovala a podceňuje. A třetím úkolem je povzbudit členskou základnu k větší aktivitě navenek. A ČSSD musí reprezentovat sociální demokraté s vysokou morálkou a prestiží. To je důležitá věc. Je nutno si to prostě odpracovat.