Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.11.2017 9:33:59 - laco

Člověk s bohatými životními zkušenostmi

Jiří Vyvadil: "Dívám, se jak se má bývalá strana ČSSD, za kterou jsem kdysi byl za Zemana poslancem a později i senátorem se rozpadá před očima. Před třemi roky tedy mnohem dříve než jiní jsem zděšen z vedení Bohuslava Sobotky z ní vystoupil. Dělal neskutečně tupou zahraniční politiku, kterou voliči ČSSD prostě nemohli akceptovat. Jeho neustálé omílání frází o euroatlantických hodnotách a hodnotách polistopadového vývoje, jeho naprosto nekritická podpora Bruselu a - což bylo rozhodující - likvidace koaličního partnera Andreje Babiše. Byl šílený. Chvíli jsem přemýšlel, že něco napíši, ale nemá to absolutně smysl. Byla překročena hranice, kde se dalo ještě něco dělat. Už nedá. A mohou za to její členové, že naprostou nulu a hlupáka zvolili za předsedu. Je konec." I Vy jste volil Sobotku za předsedu strany. Proč jste to dělali, to jste neměli představu o tom, co s tou stranou tento člověk udělá?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.11.2017 13:26:14 - Ing. Antonín Seďa
 Nesouhlasím s Jiřím Vyvadilem a rozhodně bych se vyvaroval jeho ostrého soudu vůči B.Sobotkovi. Jiří Vyvadil ,byl kritický vůči bývalému předsedovi z jiného důvodu a tím byla prezidentská volba M.Zemana apod. Mohu však souhlasit s názorem na část zahraniční politiky ČR vůči EU. V otázce migrace, alespoň v jejím počátku, nebyla česká diplomacie dostatečně důrazná. A co se týče zodpovědnosti za současný stav ČSSD, je to věcí daleko širšího počtu osob, než pouze B.Sobotky. Rozhodovalo politické grémium, předsednictvo strany a ÚVV ČSSD. Ano, jako delegát sjezdu jsem volil B.Sobotku za předsedu a opravdu toho nelituji. A to nejen proto, že neměl žádného protikandidáta. Ti, kdo dnes kritizují, mají máslo na hlavě. Protože v době, kdy byl B.Sobotka silný, tak se mu zbaběle nepostavili. Kromě několika výjimek, které lze napočítat na prstech jedné ruky.