Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.11.2017 9:38:08 - Cicer

Staré vedení ČSSD obsadilo Parlament

Několikrát jsem Vás upozorňoval před volbami na stav v ČSSD, vždy jste se zastával spojenců Kalouska a Havloidů.
Nedůvěra vůči ČSSD bude, dokud současní poslanci ČSSD, kteří se nechali napsat na první místa kandidátky budou v Parlamentu. Jak může za ČSSD vystupovat a dávat rozumy nějaký Chvojka a rozhodovat, jak se bude ČSSD chovat v Parlamentu. Jak může ČSSD plnit svůj volební program, když opět převažuje nenávistná kampaň a podpora Kalouskova bloku. Asi neodpovíte, ale bez radikální změny v ČSSD propadne úplně. Věřte mrzí mne to jako bývalého sociálního demokrata, který nemá rád podrazy a přebírání rozumu od Kalouska a spol. S pozdravem Mgr. Čermák.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.11.2017 6:19:56 - Ing. Antonín Seďa
 Pane Čermák, já jsem se rozhodně nezastával spojenců Kalouska a Havloidů, jak píšete. Já mám čisté svědomí, protože na PK ČSSD jsem velmi často vystupoval proti zvolené politice a také vůči řadě priorit, které jsme prosazovali. Čas mi dal nejen za pravdu, ale ukázal, kde jsou základní chyby ČSSD. Nicméně nemohu souhlasit s tezí, že se někdo nechal zapsat na první místa kandidátky apod. Přece sám víte, že ČSSD, jako demokratická strana, má velmi složité volební a jednací řády, kde rozhodují členové ČSSD. Ti, mimochodem odsouhlasili i pořadí čelných představitelů sociální demokracie. Jinak souhlasím, že na můj vkus není ČSSD vidět, ani slyšet a stále čekám na skutečnou sebereflexi celého vedení. Vždyť o základních politických krocích nerozhodoval bývalý předseda, ale celé politické grémium, pak předsednictvo a poté celý ÚVV ČSSD. Takže těch, kteří jsou spoluodpovědní za volební výsledek je mnoho. A také souhlasím, že je třeba se vrátit k pozitivnímu programu sociální demokracie a konečně začít makat. Bez práce pro občany nezískáme jejich důvěru.