Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.11.2017 16:58:25 - Fojtek

vedení ČSSD

Dobrý den, proč si myslíte, že by byl Běhounek dobrý předseda ČSSD? A hlavně není to divné, že by vás vedl nestraník? Nebo to je nějaké nóvum? Nejdřív se stal předesdou ODS Fiala, který byl člen snad jen pár měsíců, teď Pospíšil, který snad nebyl čleme TOP 09 ani měsíc a vy navrhujete Běhounka? To jsou strany personálně tak vyprázdněné? Hlavně, že kandidtku vedl Sobotka, Chovanec, Chvojka...samé staré známé tváře.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.11.2017 15:18:32 - Bc. Roman Onderka, MBA
Dobrý den,

jsem rád, že se v ČSSD po debaklu v letošních volbách vede vnitrostranická diskuse  a to nejen v otázkách personálních, ale i programových či provozně technických. Uchopení programu, ale i hodnot stávajícím vedením ČSSD v posledních letech totiž opakovaně vedlo k snížené podpoře ze strany našich voličů. Ke jménům uváděných v médiích je dle mého předčasné se vyjadřovat, rozhodující budou nominace z řad demokraticky zvolených zástupců členské základny.  Jsem přesvědčen, že sociálním demokratem není jen ten, kdo má onu pomyslnou stranickou knížku a rozhodujícími kritérii by měla být osobnost a zejména její koncepce obnovy ČSSD.