Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.12.2017 14:07:46 - laco

Opravdu jste tak kradli?

Hejtman Zlínského kraje, Jiří Čunek:"Volební zisk ANO, SPD a KSČM je jen důsledek špatného jednání vládních stran od roku 1990. Přitom stačilo tak málo. Aby premiéři a ministři neumožňovali svým nohsledům krást s odůvodněním, že to strany potřebují na volební kampaň. Přijali tezi, že to jinak nejde. Stačilo, aby byli normální, tedy v tom smyslu, že normální je být poctivý." Vy, politici, jste opravdu tak kradli?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.12.2017 19:36:57 - Ing. Antonín Seďa
 J8 rozhodně ne a pokud vím, tak hejtman Čunek zřejmě toho ví víc než já. Já jsem na rozdíl od něho neseděl v pravicové vládě. Možná, že by neměl paušalizovat a měl by jmenovat konkrétní lidi. Protože jinak je mezi nimi i pan senátor a hejtman v jedné osobě. Nevím jak která politická strana, ale ČSSD si na volby vždy brala úvěr a půjčku. Úvěr od komerční banky a půjčku od společnosti C9l, a.s., ketrou 100% vlastní. Pokud někdo "kradl" , jak tvrdí J.Čunek, tak zřejmě do vlastní kapsy. JInak by ČSSD nemohla být tak zadlužená, jak je. A to prosím není o Atnerovi.