PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.12.2017 23:32:28 - jeho nejtemnejsi temnosti

pane místopředsedo 6

Díky za odpověď, ád bych zareagoval. řekl bych že to srovnání rudoarmějců s příslušníky wehrmachtu není zcela mimo, obyvatelům bylo jedno kdo je zabíjí, kromě toho sssr vstoupil do války jako Hitlerův spojenec, tak si myslím že se Rusové měli chovat k obyvatelům SSSR, kteří si zadali s Hitlerem schovívavě když neměli sami čisté svědomí a takhle nadělali si nepřátele. měli udělat amnestii, zejména na Ukrajině a v Pobaltí, měli říct, vy jste nás stříleli, my jsme vás stříleli smažme to a ne tam řádit jak černá ruka. Politika je umění kompromisu, na to skončili minulý režim, že nedokázal uzavřít s občany ani s okolím přijatelný kompromis a pokoušel se všechno zlomit. Proto si taky myslím, že by měla Moskva dát konečně ruce pryč od Ukrajiny, kromě toho že je to ze strany Kremlu hanebnost stojí to Rusko obrovské peníze ty režimy při životě a ty musí někde chybět. Jestli je Ukrajina. nahnědlá, řekl bych že ne víc než jiné země. V Pítěru jsem mě chtěli zmlátit skini když poznali že jsem čech

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.12.2017 1:01:09 - PhDr. Josef Skála, CSc.
Zkuste si aspoň trochu osvojit, jak se k vlastním kolaborantům zachovala třeba Francie. Přestože na jejím území se okupant nedopouštěl ani setiny tak bestiálních kousků, jako na sovětském území. Francouzská vládnoucí klika svou zemi odevzdala Hitlerovi za pouhých pět týdnů. Jak černé měla svědomí, popisuje více než barvitě sám Charles de Gaulle v poválečných memoárech. Vyšly i česky, vřele doporučuji. Z Ukrajiny by měly stáhnout své špinavé pracky hlavně mocnosti, které Vám zřejmě imponují. Nechaly by si podobné provokace líbit USA třeba na hranicích s Mexikem nebo Kanadou? Až najdete odvahu zlomit dvojí metr, svět se Vám začne rázem jevit v mnohem pravdivějších konturách.